HTH on hellävarainen iholle ja ympäristölle

Yhteiskunnassamme kestävyydestä on tullut yhä tärkeämpi kysymys. Tämä koskee kaikkia meitä. Uskomme, että jokainen voi tehdä jotain hyvää ympäristöllemme ja kaikkien tulisikin tiedostaa, että jopa pienimmät arjessa tekemämme valinnat voivat tehdä suuren muutoksen. HTH pyrkii olemaan yhtä lempeä ympäristölle kuin olemme iholle.

Vuonna 2019 HTH on tehnyt ison ympäristötyön ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Tuotteemme on suunniteltu uudelleen. Kaikki HTH:n tuotteet ovat nyt vegaanisertifioituja, sekä ympäristömerkittyjä Joutsenmerkillä. Pakkaukset ovat myös kierrätysmuovia.

hth meri
HTH Aloe Vera

Joutsenmerkki - Mitä se tarkoittaa?

Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki, jota hallinnoidaan puolueeton toimija. Merkin tarkoituksena on helpottaa yrityksiä tekemään ympäristöystävällisiä tuotteita sekä kuluttajien löytää niitä. Lue lisää Ympäristömerkistä!

Vegaanimerkki

Kaikki HTH tuotteet ovat vegaanisia, ja niillä on Vegaanisertifikaatti. Vegaanimerkki toimii opastajana kuluttajille, jotka haluavat löytää vegaanisia ja eettisesti vastuullisia laatutuotteita.

Tämä merkintä tarkoittaa, että tuotteissa ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia, eikä lopputuotetta tai yksittäisiä ainesosia ole testattu eläimillä.

HTH Sitruuna
hth sitruuna

Pakkaukset kierrätettyä muovia!

Joka vuosi meriin päätyy noin 13 miljoonaa tonnia roskaa, josta suurin osa on muovia. HTH:n mielestä jokaisella on vastuu ja jokainen voi tehdä jotain muovin vähentämiseksi. Pakkauksemme ovat valmistettu kierrätysmuovista. Työmme on vasta alkanut ja kehitämme jatkuvasti ympäristöystävällisiä pakkauksia.