Ensiapua kuivalle iholle!

Kärsitkö kuivasta tai herkästä ihosta?

voide kuivalle iholle

Iho voi tuntua kireältä ja olla kosketusarka. Kylmä, tuuli ja alhainen ilmankosteus kuivattavat ihoa.

Talvella sisätilojen ja ulkoilman lämpötilaero kuormittaa ihoa. Silloin on tärkeää valita laadukas kosteusvoide, joka suojaa ihoa ja ehkäisee kuivumista.

Suojaa ihosi

Ihossa on kolme kerrosta, joilla on eri tehtävät. Epidermis (orvaskesi) on erittäin ohut ja muodostuu pääosin suojaavasta ihosolukerroksesta. Dermis (verinahka) ja hypodermis (ihonalaiskudos) tuottavat öljyjä, kollageenia ja elastiinia, jotka antavat iholle tukea, kimmoisuutta ja heleyttä.

Ihon kuivumiselle on usein perinnöllinen alttius. Herkkyys johtuu rasva-aineiden puutteesta ihon suojakerroksessa. Erittäin kuiva iho voi oireilla hilseilynä ja kutinana. Siksi kuiva iho tarvitsee miedon, mutta ravitsevan vartalovoiteen.

Herkkä iho?

Ihon kuivuminen voi johtaa ihon herkistymiseen. Ihon herkistyminen tapahtuu, kun ihon suojamekanismit heikkenevät ja iho altistuu ärsyttäville aineille.

Herkkä iho voi kehittyä missä elämänvaiheessa tahansa ja olla vain jollain kehon alueella.

Kosteuta ihoa

Erittäin kuiva, kosketusherkkä iho tarvitsee voiteen, joka on varta vasten tehty suojaamaan ja hoitamaan ihoa. Se on tarpeen etenkin silloin, kun iho altistuu ylimääräiselle kuormitukselle.

Valikoidut öljyt ja niiden sisältämä E-vitamiini tervehdyttävät ihoa. Luonnollista tasapainoa saadaan voiteella, joka sisältää ihon omia kosteuttavia tekijöitä, kuten karbamidia ja maitohappoa. Beetaglukaani tukee solujen uudistumista ja parantaa ihon kimmoisuutta. Ihon suojausmekanismit normalisoituvat ja kosteus pysyy ihokerroksissa.

Tutkitusti tehokas

Valitse perusvoide, joka on kliinisesti ja dermatologisesti testattu. Silloin tuotteen lupauksiin voi luottaa.

Ihovoiteen pitää olla helppo levittää ja nopeasti imeytyvä, jotta iho olisi koko ajan pehmeä ja perusteellisesti kosteutettu.

HTH Skin Repair -erikoisvoide kosteuttaa ja normalisoi ihon suojamekanismeja. Hajusteeton, dermatologisesti testattu voide sopii myös atooppiselle iholle.